Kde jinde se výborně a levně najíst - no samozřejmě...na peruánských tržnicích. Člověk musí překonat jen prvotní strach z možných následků...ale očkování proti břišnímu tyfu a láhev domácí slivovice před a po to jistí na každé cestě za gurmánským zážitkem... A nutno podotknout, že tady chuťové buňky přišly na své... ukážete prstem na to, co byste si rádi dali, kuchařka Vám to naloží...a když zjistíte, že je to jedlé, ba přímo skvělé...a stojí to tak 30Kč.... to se pak ochutnává... :-)
slepičí polévka jako od maminky
silný vývar
sladký brambor
kus slepice
vejce
něco jako špagety
a zapít kukuřičným pivem - chicha :-)
a je libo kukuřice s hovězím srdcem na špízu a k tomu opět sladká brambora ... ?
a plněné brambory a rajčata... |
Vychladlo? Není problém ohřát... a dáte si ještě chichu? :-) |
Nějak si nedovedu představit, že se to všechno do tvého hubeňoučkého tělíčka vešlo:-)
OdpovědětVymazatA teď mi ujasni jednu věc-jezdíte za památkami nebo za jídlem?:-)))
Hehe, já myslím, že jezdíme nasávat atmosféru...a Štěpán tvrdí, že někteří z nás jezdí i nasávat...ono to Pisco Sour bylo vážně dobré... však počkej, až se dostane k Japonsku...
OdpovědětVymazat